Despre noi | Mutari relocari Arad, Relocari locuinte

Web-Design-Brasov-6

Despre noi

Despre noi

Determinarea de a deveni lideri in domeniul relocarilor, grija fata de clientii nostri si bunurile lor, profesionalismul si transparenta noastra ne recomanda ca fiind prima alegere. Cu o echipa bine instruita, pregatita pentru orice situatii neprevazute, actiunea de relocare a bunurilor se face in cele mai sigure conditii si in modul cel mai eficient.

Servicii

  1. Mutari locuinte-rapide si la costuri scazute, personalul nostru este instruit in manipularea cu grija si atentie a bunurilor dumneavoastra. Daca sunt necesare operatiuni de impachetare, manipulare si transport, contactati-ne si dupa stabilirea detaliilor echipa noastra se va deplasa la locul stabiilit.
  2. Mutari firma-mutari si relocari sedii de firma, companie, efectuate cu profesionalism si in cel mai scurt timp posibil pentru ca impactul asupra  activitatii companiei tale sa fie minim. Daca ai nevoie doar de transport, dupa o scurta convorbire telefonica autovehiculul adecvat ajunge la tine in cel mai scurt timp. Operatiunile se pot efectua si in afara orelor de program pentru a nu afecta activitatea companiei tale.
  3. Mutari relocari depozite. Mutari spatii comerciale, depozite transport inclusiv de mare tonaj, existand si posibilitatea punerii la dispozitie a utilajelor de incarcare-descarcare.
  4.  Mutari-relocari international in afara unor costuri suplimentare, mutarea intr-o alta tara este identica cu cea pe plan intern, adica se respecta aceleasi principii de seriozitate, rapiditate si eficienta.
  5. Depozitare. Daca aveti nevoie de depozitare temporara a bunurilor dumneavoastra, depozitele noastre asigura integritatea lor si pastrarea lor in cele mai bune conditii.
  6. Servicii de transport si manipulare- echipa noastra va sta la dispozitie cu utilaje si suport.

Contactează-ne: